Християн Пендиков получи документите си за българско гражданство: Вицепрезидентът Илияна Йотова

...
Християн Пендиков получи документите си за българско гражданство: Вицепрезидентът Илияна Йотова
Коментари Харесай

Христиан Пендиков вече е български гражданин

Християн Пендиков получи документите си за българско поданство: 

Вицепрезидентът Илияна Йотова връчи на Христиан Пендиков документите му за българско поданство. " От през днешния ден ти ще имаш правата на всеки български жител ", съобщи тя и уточни, че през днешния ден Пендиков става и европейски жител.

Йотова акцентира, че висшият закон повелява да се съблюдават правата на личността, нейното достолепие и сигурност. " Всички ние би трябвало пазим България ", безапелационна е тя.

Вицепрезидентът означи, че е горда, че може да връчи български документи за идентичност на един млад и самоуверен човек, който остана правилен на българското си съзнание и еднаквост.

Йотова е безапелационна, че България е пълноправен член на Европейски Съюз и изисква РСМ да впише в своята конституция правата на българските македонци.

" Ние настояваме нашите съседи от РСМ да извършват всички поети задължения, както ги извършва България. Това е най-краткият път към участие в Европейски Съюз ", сподели още вицепрезидентът, написа.

Пендиков благодари на президента, вицепрезидента, на отрасловите министерства, на полицията и на още доста хора, които са му помогнали и оказали поддръжка.

" В Македония има още доста българи, които се борят за нашата идея и те също би трябвало да получат българска отбрана и българско поданство ", сподели Пендиков.

Секретарят на съдружие " Цар Борис Трети " в Охрид Христиан Пендиков беше атакуван и пребит в Охрид поради отстояване на българското си съзнание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР